Lyofood Mash & Cheese 370g
„Žvýkání a polykání ve vysokých nadmořských výškách je zřídka snadné a alpinisté to vědí lépe než kdokoli jiný. Byly to příběhy Mathieua Maynadiera, které zažehly tu jiskru a přiměly nás přemýšlet.. Co takhle uvařit jídlo, které není náročné na konzumaci a přesto poskytne dostatek energie pro pokračování k cíli?“ Zní to jako samotná podstata myšlenky celého EXPEDITION Menu.
Bramborová kaše v kombinaci s výběrem těch nejkvalitnějších sýrů spolu s ručně sbíranými houbami marinovanými v domácí worcesterové omáčce. Mesdames et Messieurs, představujeme vám Mash&Cheese od Mathieu Maynadiera. Mash&Cheese je naším třetím jídlem z unikátní nabídky jídel, která jsme vytvořili společně s našimi ambasadory.
V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Doba spotřeby jsou cca 4 roky.
Info pro konzumenty:
- Vegetariánské jídlo
- Bez lepku
Složení:
- bramborová kaše (91% brambory, mléko, máslo, koření) 49%
- sýrová omáčka (mléko 59 %, sýr cheddar 18 %, sýr Pecorino Romano (DOP) 8 %, bramborový škrob, sýr Gruyere 3 %, máslo, zeleninový vývar (kukuřičná mouka, sůl, cibule, droždí), cibule, koření) 39%
- houby v tamarindové omáčce (houby 89 %, olivový olej, sůl , jablečný ocet, agávový sirup, tamarind, koření) 12%
Tabulka nutričních hodnot:
| Ve 100 g | Porce 90 g (370 g před vysušením) | |
| Kalorie | 2153 kJ /517 kcal | 1938 kJ / 672 kcal |
| Tuky | 32 | 29 |
| z nich nasycené mastné kyseliny | 18 | 16 |
| Sacharidy | 36 | 32 |
| z toho cukry | 6,1 | 5,5 |
| Vlákniny | 4,3 | 3,9 |
| Bílkoviny | 19 | 17 |
| Soli | 4,1 | 3,6 |
Uváděné hodnoty jsou v gramech.
Dodatočné parametre
| Kategória: | hlavní jídla |
|---|---|
| Záruka: | Dle expirace |
| EAN: | 5906122901148 |
| Bez laktózy: | ne |
| Bezlepkové: | ano |
| Hmotnost před přípravou (g): | 1 - 100 |
| Počet osob (porcí): | Porce pro 1 osobu |
| Převažující surovina: | brambory, sýr, houby |
| Vegetariánské: | ano |
| Způsob konzervace: | dehydrované |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
